Over een kleine mol die... - Meneer Monster (2+) in Schouwburg Amstelveen

Over een kleine mol die... - Meneer Monster (2+) in Schouwburg Amstelveen


Meneer Monster voert de succesvolle voorstelling Over een kleine mol die wil weten wie op zijn kop gepoept heeft (2+) op in Schouwburg Amstelveen. De hilarische poep slapstick voorstelling gebaseerd op het beroemde boek, maar liefst twee keer te zien in Schouwburg Amstelveen. 

Over een kleine mol die wil weten wie... 

Over een kleine mol… is fysieke, (bijna) woordloze en hilarische slapstick voor de allerkleinsten. Mol komt boven om even te kijken of de zon al op is, als er ineens op zijn kop gepoept wordt. Kak! Wat goor! Mol gaat op zoek naar de dader en ontmoet een hoop wonderlijke dieren die duidelijk maken dat zij het in ieder geval niet waren. Maar dan zijn er gelukkig twee strontvliegen kunnen hem gelukkig helpen. 

Meneer Monster in Schouwburg Amstelveen

Theatergezelschap Meneer Monster brengt de leukste verhalen naar het theater - en gelukkig kun je de voorstelling over een kleine mol die wil weten wie er op zijn kop gepoept heeft eindelijk weer bezoeken in de Schouwburg van Amstelveen. 

De voorstelling is te zien op donderdag 3 januari om: 

  • 10.00 uur 
  • 12.00 uur 

De kaarten vliegen als broodjes over de toonbank, dus bestel snel je tickets via de website van Schouwburg Amstelveen.

Benieuwd naar de leukste tips voor uitjes in het weekend of de vakanties in en om Amsterdam? GRATIS in je mail: schrijf je in voor de Weekendtips & Specials van Go-Kids Amsterdam!