Over een kleine mol... (2+) door Meneer Monster - in het Amsterdamse Bostheater

Meneer Monster komt ook dit jaar weer naar het Amsterdamse Bostheater met de leukste voorstellingen, zoals Over een kleine mol. Ieder jaar weer een groot succes en geschikt voor kinderen vanaf 2 jaar. Dit wil je niet missen!

Over een kleine mol (2+) door Meneer Monster in het Amsterdamse Bostheater

Mol komt boven om te kijken of de zon al op is als er ineens op zijn kop gepoept wordt. Kak! Wat goor! Mol gaat op zoek naar de dader en ontmoet een hoop wonderlijke dieren die duidelijk maken dat zij het in ieder geval niet waren… Maar dan zijn er gelukkig twee strontvliegen die hem kunnen helpen.

Over een kleine mol… is een fysieke bijna woordloze Meneer Monster productie. Een hilarische slapstickvoorstelling voor 2 jaar en ouder naar het bekende boek van Werner Holzwarth en Wolf Elbruch.

Vandaag is deze voorstelling voor het laatst in het Bostheater te zien. 

Wist je dat deze voorstelling gebaseerd is op het populaire boek: 'Over een kleine mol die wil weten wie er op zijn kop gepoept heeft', geschreven door Werner Holzwarth? 

Praktische Informatie

De voorstelling is geschikt voor kinderen vanaf 2 jaar en vindt plaats in het Amsterdamse Bostheater. Een kaartje kost € 12,50 per persoon. Voor meer info en tickets: 

Reserveer tickets!