Op zoek.... (2+) bij Zondagmorgen in ITA (Stadsschouwburg)

Op zoek.... (2+) bij Zondagmorgen in ITA (Stadsschouwburg)

** UPDATE: DEZE VOORSTELLING IS HELAAS GEANNULEERD **

Zondagmorgen in ITA: elke zondagochtend is er een mooie voorstelling voor jonge kinderen met volwassen begeleider(s). Theater, dans, beeldende kunst, poppenkast, verhalen ... het komt allemaal langs in het Zondagmorgen programma! Vandaag: Op zoek naar het Huilmeisje - voor kindjes vanaf 2 jaar.

Over de voorstelling: Op zoek naar het Huilmeisje

Op zoek naar het Huilmeisje gaat over Pars. Pars is stoer en huilt nooit, nergens om. Want echte meisjes huilen niet en bovendien; als je veel huilt wordt je huis opgeslokt door de tranenzee. Op een dag hoort Pars in de verte zachtjes huilen. Onafgebroken en onopgemerkt.

Dat moet het Huilmeisje zijn...
alleen met groot verdriet
op een kleiner wordend eiland
zoveel tranen kan toch niet!

Pars moet ernaartoe. Ze pakt haar krijt en tekent haar reis op zoek naar het Huilmeisje.

Op zoek naar het Huilmeisje is een vrolijke, beeldende voorstelling op rijm, met herkenbare thema’s voor de kleinsten. Over troosten en dat tranen er zijn om te mogen rollen.

Over Malou van Sluis

Een fantasierijke voorstellingen waarbij het publiek dicht op de huid van de actrice zit. Malou maakt en speelt theater voor kleine en grote mensen.Eerder maakte zij de succesvolle solo voorstelling Op zoek naar het Huilmeisje (2+) , de voorstelling We hebben er een geitje bij (2+) en de voorstelling In de Verte (2+) i.s.m. Judith Sleddens waarmee ze nu door België reist. 

Willen jullie ook naar deze Zondagmorgen in ITA?

Is dit niet een superleuke voorstelling om met je kindje(s) naartoe te gaan?? Voor meer informatie en tickets ga je naar de website van ITA (Stadsschouwburg).

Benieuwd naar de leukste tips voor uitjes in het weekend of de vakanties in en om Amsterdam? GRATIS in je mail: schrijf je in voor de Weekendtips & Specials van Go-Kids Amsterdam!