Noumi, zusje zeven (5+) - OBA Oosterdok

  • OBA OosterdokBij  OBA Oosterdok
  • van:  17 februari 2019 15:00
  • tot:  17 februari 2019 16:00
Noumi, zusje zeven (5+) - OBA Oosterdok

Op zondag 17 januari speelt de muzikale familievoorstelling Noumi, zusje zeven in de OBA Oosterdok. Het is een voorstelling waarbij waar je onmogelijk bij op je theaterstoel kunt blijven zitten ook heel leuk voor kinderen van 8, 9 of 89 jaar oud!.

Muzikale familievoorstelling Noumi, zusje zeven 

De stoere Noumi is de jongste van een gezin met zeven dochters. In hun krappe huis is er geen eigen plek voor haar, en als jongste mag ze ook nooit met haar eigenzinnige oudere zussen meedoen. Op een dag is Noumi het zat. Ze verlangt naar iets van haar alleen. Iets dat helemaal van haar is en van niemand anders. Totdat ze op een dag in het speeltuintje voor haar huis een gewond vogeltje vindt…

Deze vrolijke en muzikale familievoorstelling gaat over het buitenbeentje van de familie, de zoektocht naar je eigen plek en een bijzondere vriendschap tussen mens en dier. Noumi, zusje zeven wordt gespeeld voor kinderen van 5 jaar en ouder, maar is met haar humor en muziek waar je onmogelijk bij op je theaterstoel kunt blijven zitten ook heel leuk voor kinderen van 8, 9 of 89 jaar oud!

Samen met regisseur Daniël van Klaveren en theaterauteur Jorieke Abbing zet stichting ROSE haar nieuwe personage Noumi op de planken. 

Kaartenverkoop

Normaal:         €10,-

met OBA-pas: €5,-

met Stadspas: €2,50

De kaarten moeten vooraf besteld worden. Dit kan via https://www.oba.nl/agenda.noumi.html

Benieuwd naar de leukste tips voor uitjes in het weekend of de vakanties in en om Amsterdam? GRATIS in je mail: schrijf je in voor de Weekendtips & Specials van Go-Kids Amsterdam!