Meneer Monster Mania in Theater de Meervaart

Meneer Monster Mania in Theater de Meervaart

Een heel festival vol met voorstellingen van Meneer Monster (wegens het vijfjarige bestaan!): de Gruffalo, over een kleine mol die wil weten wie er op... De waanzinnige boomhut en de rovers in Theater de Meervaart in Amsterdam, komt dat zien!

Over Meneer Monster Mania: 

Meneer Monster bestaat vijf jaar en dat gaan ze groots vieren! Met ‘Meneer Monster Mania’ nemen de mannen voor een aantal dagen De Meervaart over met hun knotsgekke en waanzinnige theatervoorstellingen en hun eigenzinnige entourage. Uitgelezen kans om al hun voorstellingen (nog) een keer te zien! Wees er snel bij, want zoals je wellicht al gewend bent van Meneer Monster, zijn de voorstelling supersnel uitverkocht!

Het programma, tickets en meer informatie

Za 8 dec: 11.00 & 14.30 uur - Over een kleine mol die wil weten wie er op zijn kop gepoept heeft(2+)
Za 8 dec: 13.30 & 16.00 uur - De waanzinnige boomhut van 13 verdiepingen (5+)

Zo 9 dec: 11.00 & 13.30 uur - De Rovers (3+)
Zo 9 dec: 11.30 & 14.00 uur - De Gruffalo (3+)

Kijk voor meer informatie over de voorstellingen en het bestellen van tickets op de website van Theater de Meervaart. Je kunt vanuit bovenstaande links ook direct doorklikken naar de specifieke voorstellingen. Veel plezier! 

Benieuwd naar de leukste tips voor uitjes in het weekend of de vakanties in en om Amsterdam? GRATIS in je mail: schrijf je in voor de Weekendtips & Specials van Go-Kids Amsterdam!