Kom naar de workshop van Loes Riphagen, illlustratrice en schrijfster van het nieuwe boek Coco kan het! (3-8 jaar) bij Casperle

Illustratrice Loes Riphagen schreef het boek 'Coco kan het'. Rondom dit boek geeft ze bij Kinder- en jeugdboekwinkel Casperle een leuke workshop voor kinderen van 3 tot 8 jaar.

Coco kan het!

Coco kan het! is een nieuw en heel eigen prentenboek van Loes Riphagen, een prachtverhaal over moed verzamelen en meer kunnen dan je denkt. Het is tijd voor de kleine Coco om haar vleugeltjes uit te slaan. Alle andere babyvogeltjes zijn al uitgevlogen. Maar voor Coco is dat zo makkelijk nog niet. Wat nou als ze heel hard valt? Maar als ze de sprong waagt, zou ze ook nieuwe vriendjes kunnen maken. Gelukkig heeft Coco een wijze moeder die haar precies het zetje geeft dat ze nodig heeft. Coco kan het! is een prachtig verhaal over het uitslaan van je vleugeltjes, moed verzamelen en meer kunnen dan je denkt. Het is vol humor geschreven én geïllustreerd door de bejubelde Loes Riphagen. Zo zijn meerdere van haar boeken Kerntitels tijdens de Kinderboekenweek geweest, heeft ze een Vlag en Wimpel op zak en won ze o.a. de prestigieuze Silver European Design Award 2018.

Workshop 'Knutsel je eigen Coco'

Op woendag 15 januari komt Loes Riphagen bij Casperle een superleuke workshop geven rond dit boek. Je mag met papier je eigen Coco knutselen of je favoriete  fantasiedier.

Woensdag 15 januari
Tijd: 15:00 uur
Leeftijd: 3 - 8 jaar
Kosten: €3,50 per kind
Aanmelden: via info@casperle.nl

Dol op leuke uitjes met je gezin?
Vraag onze gratis mails met UitTips in de regio aan!

GRATIS UitTips!