Kindermuziekweek 'Op reis met Thijs' (5+) in het Concertgebouw

Kindermuziekweek 'Op reis met Thijs' (5+) in het Concertgebouw


Tijdens de Kindermuziekweek kun je, op woensdag 10 april, in het Concertgebouw in Amsterdam genieten de voorstelling 'Op reis met Thijs', dat belooft een reis te worden vol muzikale ontmoetingen en nieuwe avonturen. Kom je ook? 

Op reis met Thijs in het Concertgebouw? 

Thijs Borsten (bekend van Op een grote paddestoel!) gaat op reis. Ga jij met hem mee? De voorstelling speelt vandaag 2 keer: 

  • 15.00 - 15.40 uur 
  • 16.00 - 16.40 uur 

Op reis met Thijs kost € 7,50 per kind (excl. evt. extra boekingskosten). Kijk voor meer informatie en het reserveren van kaarten op de website van Het Concertgebouw. 

Over de kindermuziekweek 

De Nederlandse muzieksector bundelt haar krachten om een gezamenlijke droom te realiseren: de landelijke Kindermuziekweek. Een dikke week doordrénkt van muziek voor kinderen van 0 tot 12 jaar. Met concerten, workshops en voorstellingen op school en in het theater. Met als doel: ieder kind in Nederland het plezier laten ervaren van live muziek.

foto: website Concertgebouw 

Benieuwd naar de leukste tips voor uitjes in het weekend of de vakanties in en om Amsterdam? GRATIS in je mail: schrijf je in voor de Weekendtips & Specials van Go-Kids Amsterdam!