Kidsweek Theatercollege met Leendert de Ridder (Mees Kees!) in De Krakeling

Kidsweek Theatercollege met Leendert de Ridder (Mees Kees!) in De Krakeling

Kennen jullie Leendert de Ridder? Misschien niet direct van naam, maar als we zeggen 'Mees Kees'... dan vast wel! Hij speelt trouwens ook in het Klokhuis! En hij komt naar Theater De Krakeling voor het Kidsweek Theatercollege!

Over Leendert de Ridder

Velen van jullie kennen Leendert de Ridder als ‘Mees Kees’ of van Klokhuis. Hij begon al op zijn negende met acteren in het theater. Na zijn afstuderen heeft hij in veel toneelvoorstellingen gespeeld en speelt nu in televisieseries, speelfilms en presenteert hij televisieprogramma’s. 

Vragen stellen aan Leendert in het Kidsweek Theatercollege

Maar wie is hij eigenlijk? Hoe oud is hij? En wat is zijn lievelingsgerecht? Wat zijn z’n hobby’s? Welke streken haalde hij uit als kleine jongen? Is hij bang voor spinnen? Wat is zijn favoriete boek/spel?

Wat wil jij van Leendert weten? Stel je vraag direct aan Leendert tijdens het Kidsweek Theatercollege op 22 december.

Programma van het Theatercollege in De Krakeling

Het programma van het Theatercolleg in De Krakeling ziet er als volgt uit:

  • 14.30 - inloop Theater De Krakeling
  • 15.00 - start Kidsweek Theatercollege
  • 15.45 - vragen aan Leendert
  • 16.00 - voor wie wil kan (samen met vriendjes/ouders/broertjes/zusjes) naar de voorstelling Jazz duzz (6+) van De Toneelmakerij

Wil jouw zoon of dochter ook naar het Kidsweek Theatercollege met Leendert de Ridder? Zorg dan dat je er op tijd bij bent en bestel je kaartje (€ 5,=) op de website van Kidsweek

Benieuwd naar de leukste tips voor uitjes in het weekend of de vakanties in en om Amsterdam? GRATIS in je mail: schrijf je in voor de Weekendtips & Specials van Go-Kids Amsterdam!