In het hol van de leeuw (14+) in Theater De Krakeling

In het hol van de leeuw (14+) in Theater De Krakeling

DOX en Black Sheep can Fly staan met de voorstelling In het hol van de leeuw in Theater De Krakeling in Amsterdam. Een voorstelling voor jongeren vanaf 14 jaar. Een confronterende muziektheatervoorstelling met rap en scherpe humor.

Over de voorstelling In het hol van de leeuw

In het hol van de leeuw gaat over hokjesgeest en de verwachtingen tussen vaders en zoons. Gespeeld door vier acteurs/musici, met multitalent Yannick Jozefzoon in de hoofdrol.

In een gevangeniscel zit een intelligente jongen in gevecht met zichzelf. Na een confrontatie met zijn vader escaleert de boel. Hoe kan het dat zijn leven deze koers heeft genomen? Wiens schuld is het? Waarom is zijn vader er niet voor hem? Makers Saman Amini en Nima Mohagheghima  zetten hun unieke theater- en filmtaal in om jonge mensen bewust te maken van hun eigen labels en de kracht om deze labels te veranderen.

Gaan jullie ook naar DOX en Black Sheep Can Fly in Theater De Krakeling Amsterdam?

Voor meer informatie, exacte aanvangstijden en het boeken van tickets ga je naar de website van Theater De Krakeling.

Benieuwd naar de leukste tips voor uitjes in het weekend of de vakanties in en om Amsterdam? GRATIS in je mail: schrijf je in voor de Weekendtips & Specials van Go-Kids Amsterdam!