Het Zandkasteel (3+) in Schouwburg Amstelveen - met meet & greet

Het Zandkasteel (3+) in Schouwburg Amstelveen - met meet & greet

Op zondag 14 april komt de beroemde televisieserie het Zandkasteel naar Schouwburg Amstelveen met de voorstelling Op de Piratenboot met meet & greet na afloop!

Over Op de Piratenboot van het Zandkasteel (3+)

De populaire Z@ppelin-televisieserie Het Zandkasteel is in tien jaar uitgegroeid tot een van de favoriete theateruitjes voor drieplussers. En geef ze eens ongelijk, want met Prinses Sassa en Toto beleef je altijd een mooi avontuur. Ditmaal spelen de kindervrienden en Koning Koos hun favoriete spelletje: piraatje. Op het toneel veranderen ze in stoere zeerovers en gaan ze met hun eigen boot op zoek naar een schat. Als ze die eenmaal vinden, glimmen Sassa en Toto van trots. De show zit vol leuke liedjes, zoals De Neuzenkriebeldans, en natuurlijk mogen de kinderen dansen en meezingen. Dus kom aan boord en vaar mee!

Naar Het Zandkasteel in Schouwburg Amstelveen? 

Kijk voor meer informatie en het reserveren van kaarten op de website van Schouwburg Amstelveen! Kom je na afloop op het toneel om een foto te maken met Koning Koos, Prinses Sassa en Toto? 

Benieuwd naar de leukste tips voor uitjes in het weekend of de vakanties in en om Amsterdam? GRATIS in je mail: schrijf je in voor de Weekendtips & Specials van Go-Kids Amsterdam!