Het Kleine Theater speelt Doornroosje (3+) - in het Amsterdamse Bostheater

Het Kleine Theater komt deze zomer naar het Amsterdamse Bos om daar in het Bostheater in Amstelveen het sprookje van Doornroosje te spelen. Voor kinderen vanaf 3 jaar.

Doornroosje (3+) door het Kleine Theater in het Amsterdamse Bostheater

Lang, lang geleden, in een land hier ver vandaan, leefde er eens een lief, vrolijk en vooral nieuwsgierig meisje, met de bijzondere naam Doornroosje. Op haar geboortefeest had een boze fee een vloek over haar uitgesproken: ze zou zich op haar 15e verjaardag prikken aan een spinnewiel en sterven. Maar…. door haar ongeëvenaarde nieuwsgierigheid komt Doornroosje per ongeluk achter het geheim van deze vloek, waardoor ze zelf op onderzoek uitgaat en haar verhaal net even anders loopt dan hoe Grimm het bedacht had. Uiteraard leeft ze nog lang en gelukkig.

De voorstelling speelt op de volgende momenten:

  • dinsdag 16 juli - 16.00 uur 
  • woensdag 17 juli - 16.00 uur
  • vrijdag 18 juli - 16.00 uur 

Praktische Informatie

De voorstelling is geschikt voor kinderen vanaf 3 jaar en vindt plaats in het Bostheater. Een kaartje kost € 8,50 per persoon. Voor meer info en tickets: ga naar de website van het Bostheater.

Benieuwd naar de leukste tips voor uitjes in het weekend of de vakanties in en om Amsterdam? GRATIS in je mail: schrijf je in voor de Weekendtips & Specials van Go-Kids Amsterdam!