Het Kleine Theater speelt De Sprookjes Revue (3+) - in het Amsterdamse Bostheater

Het Kleine Theater komt deze zomer naar het Amsterdamse Bos om daar in het Bostheater in Amstelveen De Sprookjesrevue, een muzikaal feest voor jong en oud, te spelen. Een mengeling van allerlei leuke sprookjes! 

De Sprookjesrevue (3+) door het Kleine Theater in het Amsterdamse Bostheater

Het Kleine Theater maakt nu al een aantal jaar voorstellingen gebaseerd op sprookjes. Samen met hun virtuoze, knappe 'huisband' hebben zij de mooiste liedjes en scènes uit deze eerdere voorstellingen verzameld en in een swingend concert gegoten. Het resultaat: De Sprookjes Revue!


Deze voorstelling biedt een bijzondere sprookjesverzameling met mooie liedjes, muziekstukken en spannende scènes. Een theaterconcert met nieuwe stukken, maar ook herkenbare voor de trouwe fans van het Kleine Theater. 

Praktische Informatie

De voorstelling is geschikt voor kinderen vanaf 3 jaar en vindt plaats in het Bostheater. Een kaartje kost € 8,50 per persoon. Voor meer info en tickets: ga naar de website van het Bostheater.

Benieuwd naar de leukste tips voor uitjes in het weekend of de vakanties in en om Amsterdam? GRATIS in je mail: schrijf je in voor de Weekendtips & Specials van Go-Kids Amsterdam!