Haren en Snaren (4-5 jaar) in het Concertgebouw

Haren en Snaren (4-5 jaar) in het Concertgebouw


Geniet op zaterdag 2 en zondag 3 februari van de heerlijke kinderconcerten het Concertgebouw in Amsterdam: je leert hier alles over de geluiden die op een viool worden gemaakt. Bovendien heeft Nadine in november vorig jaar een van de kleutersinfonietta's bezocht en schreef hier een blogover.

Haren en Snaren: Kleutersinfonietta (4-5 jaar) in het Concertgebouw

De kleine Nina is de hoofdpersoon van Haren en Snaren. Een avontuurlijke dame die bijna jarig is. Wat ze wil hebben? Geen Barbie, geen spelcomputer maar… een viool. Gelukkig is daar opa Stradivarius, die zelf echte violen kan bouwen. In Haren en snaren vertelt hij alles over de geluiden die je erop kunt maken. De mooiste muziek van Bach, Bartók, Haas en Schulhoff: klassieke muziek die ook de allerkleinsten betovert.

Meerdere data voor de kleutersinfonietta Haren en Snaren 

Dit kinderconcert over de bijna jarige Nina die graag een viool voor haar verjaardag wil hebben, speelt maar liefst 6 keer deze vakantie: 

  • Za 2 feb: 10.00 - 11.00 uur
  • Za 2 feb: 12.00 - 13.00 uur
  • za 2 feb: 14.00 - 15.00 uur
  • zo 3 feb: 10.00 - 11.00 uur
  • zo 3 feb: 12.00 - 13.00 uur
  • zo 3 feb: 14.00 - 15.00 uur

Tickets 

Voor meer informatie en het reserveren van kaarten ga je naar de website van Het Concertgebouw.
Ben je lid van Entree Junior? Dan gelden er speciale entreeprijzen plus leuke extra's. 

Benieuwd naar de leukste tips voor uitjes in het weekend of de vakanties in en om Amsterdam? GRATIS in je mail: schrijf je in voor de Weekendtips & Specials van Go-Kids Amsterdam!