Gratis workshop Origami Lente (6-12 jaar) in Bibliotheek Amstelland

Gratis workshop Origami Lente (6-12 jaar) in Bibliotheek Amstelland

Op zaterdag 16 maart organiseert Bibliotheek Amstelland de lenteworkshop origami, van de Japan Women's club. De workshop is gratis en aanmelden is niet nodig. Kinderen (6 tot 12 jaar) leren tijdens deze workshop de Japanse vouwkunst. 

Over de workshop: Origami 

Ontdek tijdens deze middag hoe je van vierkante blaadjes papier kleine kunstwerkjes maakt. Onder leiding van de Japan Women’s Club gaan de kinderen aan de slag met Origami. Een Japanse papierkunst waar ze straks op elke knutselmiddag de show mee stelen. De ouders mogen even lekker gaan zitten, met een boekje, in een hoekje, terwijl de kids aan het knutselen gaan. Het thema van de workshop is Lente, dus je mag alles verzinnen wat er ook maar met de Lente te maken heeft. Na afloop krijg je limonade én een leuke Japanse verrassing. 

Meer info over het bijwonen van de workshop in Bibliotheek Amstelland

De workshop vindt plaats in Bibliotheek Amstelland, stadsplein Amstelveen en is van 13.30 tot 16.30 uur. De workshop is helemaal gratis bij te wonen. Aanmelden is niet nodig. 

Benieuwd naar de leukste tips voor uitjes in het weekend of de vakanties in en om Amsterdam? GRATIS in je mail: schrijf je in voor de Weekendtips & Specials van Go-Kids Amsterdam!