Gratis proeflessen bij interactieve gym Friends Call Me Jim (2 t/m 7 jaar)

Gratis proeflessen bij interactieve gym Friends Call Me Jim (2 t/m 7 jaar)

Van 26 november t/m 8 december kun je via Go Kids gratis deelnemen aan een proefles voor kinderen van 2 t/m 7 jaar bij Friends Call Me Jim in Amsterdam Zuid. Je vult hiervoor hier de code gokids-freefirstclass in en dan wordt er niets in rekening gebracht als je de proefles boekt.

Bekijk op het rooster wanneer er nog beschikbare plekken zijn.

Wat is Friends Call me Jim?

Je zou Friends Call me Jim misschien het beste kunnen omschrijven als interactieve en innovatieve avonturen gym. Het zijn beweeglessen met geweldige verhalen en doordachte sets van activiteiten, waarbij er alles aan gedaan wordt om kinderen een magische beleving te geven, terwijl ze de belangrijke fysieke skills opdoen voor een gezond leven.

Verschillende stories

Een wilde treinrit, zoeken naar belangrijk speelgoed, ga op jungle-safari of naar een kunstmuseum, overleef op een prachtig eiland en zweef door de ruimte. In deze gloednieuwe interactieve gym in Amsterdam kan het allemaal. Ondersteund door innovatieve technologie ontdek je op verhalende wijze het plezier van bewegen. 

Stories leveren stiekem gecontroleerde bewegingen op

Door middel van Stories met speciaal ontwikkelde Jim karakters leren kinderen van 2 t/m 7 jaar ongemerkt bewegen in een hypermoderne gymzaal ondersteund door innovatieve technologie. Op deze manier oefenen ze onder begeleiding verschillende bewegingen die belangrijk zijn voor je motorische ontwikkeling.

Benieuwd naar de leukste tips voor uitjes in het weekend of de vakanties in en om Amsterdam? GRATIS in je mail: schrijf je in voor de Weekendtips & Specials van Go-Kids Amsterdam!