Gratis Open Atelier in Teekenschool (Rijksmuseum) - ontdek het nieuwe cursusaanbod!

  • RijksmuseumBij  Rijksmuseum
  • van:  2 juni 2019 11:00
  • tot:  2 juni 2019 16:00
Gratis Open Atelier in Teekenschool (Rijksmuseum) - ontdek het nieuwe cursusaanbod!

Op zondag 2 juni opent de Teekenschool haar deuren en mag je gratis naar deze te gekke school. Tijdens deze dag kun je het cursusaanbod voor het nieuwe schooljaar ontdekken en kijken of er voor jou iets leuks bij zit! Neem een kijkje in het atelier en ga vooral lekker zelf aan de slag. De toegang is gratis. 

Open Atelier van de Teekenschool - Rijksmuseum

De Teekenschool is de leukste school van de hele wereld. Hier kun je veel dingen leren én beleven. Kom naar het gratis Open Atelier van de Teekenschool op zondag 2 juni. Voor volwassen-cursussen, verjaardagsfeestjes en workshops! Aanmelden is niet nodig en toegang tot het Open Huis is gratis. De Teekenschool is te vinden in de museumtuin op slechts 100 meter afstand bij de hoofdingang van het Rijksmuseum vandaan. 

Spaar stempels op jouw stempelkaart en krijg een gratis cadeautje! 

Op deze superleuke open dag krijg je bij binnenkomst een stempelkaart. Ga aan de slag met de verschillende workshops en activiteiten en ontvang na iedere activiteit een stempel. Heb je een volle stempelkaart? Dan kun je deze inleveren en krijg je een cadeautje. 

Benieuwd naar de andere workshops, cursussen en activiteiten? Houd het cursusaanbod of de agenda van het Rijksmuseum in de gaten!

Benieuwd naar de leukste tips voor uitjes in het weekend of de vakanties in en om Amsterdam? GRATIS in je mail: schrijf je in voor de Weekendtips & Specials van Go-Kids Amsterdam!