Gratis naar lastige Ouders met Pieter Tiddens en Marike van Weelden in Theater de Meervaart in Amsterdam

Gratis naar lastige Ouders met Pieter Tiddens en Marike van Weelden in Theater de Meervaart in Amsterdam

** UITVERKOCHT **

De familievoorstelling 'Lastige ouders' met Pieter Tiddens en Marike van Weelden komt op zaterdag 18 mei naar Theater de Meervaart in Amsterdam. De voorstelling is ook nog eens gratis te bezoeken, dat is bijzonder! Let op: het is wel raadzaam van tevoren tickets te reserveren. 

Over de voorstelling Lastige Ouders 

Dit is het verhaal van een moeder en een vader, ouders van de liefste jongen ter wereld. Hij kan ontzettend goed zwemmen en kijkt recht in je ziel, maar zijn hoofd zit zo vol herrie dat hij misschien wel altijd één jaar zal blijven. Deze “Lastige Ouders” maken voelbaar hoe het is om met een kind te leven dat altijd zorg nodig heeft, zoveel dat hij als zevenjarige niet meer thuis kan wonen. Wat langskomt is een parade aan karakters die een ongewoon bestaan tot een levendig circus maken. Voor iedereen die ouders weleens lastig vindt.

Als moeder van een kind met een verstandelijke beperking is actrice Marike van Weelden ervaringsdeskundige. Gebaseerd op haar dagboeken schreef en speelt zij ‘Lastige Ouders’ met theatermaker Pieter Tiddens, samen geregisseerd door Esther Scheldwacht.

Naar de theatervoorstelling Lastige Ouders in Theater de Meervaart? 

De voorstelling 'Lastige Ouders' speelt op zaterdag 18 mei om 14.00 uur. Tickets zijn al gratis, maar het is wel van belang dat je deze van tevoren besteld. Kijk voor meer informatie en het bestellen van tickets op de website van Theater de Meervaart.

Benieuwd naar de leukste tips voor uitjes in het weekend of de vakanties in en om Amsterdam? GRATIS in je mail: schrijf je in voor de Weekendtips & Specials van Go-Kids Amsterdam!