Gekkigheid(6+) van Introdans in Schouwburg Amstelveen

Gekkigheid(6+) van Introdans in Schouwburg Amstelveen


De familievoorstelling Gekkigheid van Introdans komt naar Schouwburg Amstelveen. Israelisch choreografenduo tovers een glimach op ieders gezicht, te zien op zondag 3 februari.

Over Introdans met Gekkigheid (6+)

Het Israëlische choreografenduo Inbal Pinto en Avshalom Pollak maakt de meest wonderlijke voorstellingen, met een volstrekt eigen 'geluid'. Alsof ze een magische doos openen, toveren ze dwaze karakters en vreemde types tevoorschijn in producties vol subtiele humor, slapstick, dans, mime, theater, cabaret, acrobatiek, wonderlijke kostuums, filmpjes en geluidsfragmenten. Ze weten daarmee ook de jongste toeschouwers in hun greep te houden.

Rushes stond al jaren op de verlanglijst van het gezelschap. Als toeschouwer word je voortdurend op het verkeerde been gezet: is het komedie, tragedie, fantasie of mysterie waar je naar kijkt? 'Dance history was made', schreef New York Post na de première.

Voorafgaand aan deze voorstelling vindt er een workshop plaats. Houd de website van Schouwburg Amstelveen in de gaten voor meer informatie. 

Naar Gekkigheid in het Schouwburg Amstelveen? 

Voor meer info en het reserveren van kaarten ga je naar de website van Schouwburg Amstelveen!

Benieuwd naar de leukste tips voor uitjes in het weekend of de vakanties in en om Amsterdam? GRATIS in je mail: schrijf je in voor de Weekendtips & Specials van Go-Kids Amsterdam!