Familieconcert: Maestro Eric - Flamenco! (9+) in het Concertgebouw

Familieconcert: Maestro Eric - Flamenco! (9+) in het Concertgebouw


Kom op zondag 3 maart naar het Concertgebouw in Amsterdam Zuid en geniet van het prachtige familieconcert Flamenco! van Maestro Eric. Bovendien kun je zelf een Spaanse superheld worden! Ben je benieuwd naar de concerten van het concertgebouw? Nadine van Go-Kids was in november 2018 bij een kleutersinfonietta en schreef hier een blog over! 

Familieconcert: Maestro Eric - Flamenco (9+)

Ergens op de loeihete Spaanse hoogvlaktes woont de twaalfjarige Fabion, met zijn hond Slome. Fabion is klein van stuk, heeft een brilletje, is onhandig en bang. Net als zijn hond trouwens, behalve dan dat brilletje. Fabion en Slome worden gepest. Dan ontdekken ze de flamenco. Een geheime dans waar zelfs Spaanse stieren een stapje van achteruitzetten. Een stoere dans, waarin je handen en je voeten tekeergaan. Een dans waarmee je zomaar een Spaanse superheld kunt worden. Olé!

Maestro Eric mag je gewoon Mees noemen, dat praat wat makkelijker. En hij is dan wel een meester, maar hij kent maar 1 lesje. Dat lesje swingt en je mag, nee moet, erbij klappen en stampen. Reis met Maestro Eric naar het zonnige zuiden en beleef de flamenco.

Kom je ook naar het familieconcert in het Concertgebouw? 

De voorstelling van het Concertgebouw is op zondag 3 maart maar liefst 2 keer te zien:

  • 13.30 - 14.30 uur 
  • 15.30 - 16.30 uur 

Tickets 

Voor meer informatie en het reserveren van kaarten ga je naar de website van Het Concertgebouw.
Ben je lid van Entree Junior? Dan gelden er speciale entreeprijzen plus leuke extra's. 

Benieuwd naar de leukste tips voor uitjes in het weekend of de vakanties in en om Amsterdam? GRATIS in je mail: schrijf je in voor de Weekendtips & Specials van Go-Kids Amsterdam!