Familieconcert: Carnaval van de dieren! (5+) in het Concertgebouw

Familieconcert: Carnaval van de dieren! (5+) in het Concertgebouw


Geniet op zondag 17 februari van het prachtige familieconcert Carnaval van de dieren in het Concertgebouw in Amsterdam: Herken jij alle dieren? Ben je benieuwd naar de concerten van het concertgebouw? Nadine van Go-Kids was in november 2018 bij een kleutersinfonietta en schreef hier een blog over! 

Familieconcert: Carnaval van de dieren (5+)

Je bent vast wel eens in de dierentuin geweest. Daar hoor je altijd een hoop lawaai van brullende leeuwen, loeiende waterbuffels, tetterende olifanten en krijsende papegaaien. Maar over die dieren met hun geluiden kun je natuurlijk ook leuke muziek schrijven. Camille Saint-Saëns wist dat maar al te goed. Voor carnaval schreef hij een vrolijk stuk met de titel Le carnaval des animaux waarin een echte dierenparade voorbijkomt. Wat je allemaal voorbij hoort komen? Natuurlijk koning leeuw, kangoeroes en schildpadden, maar ook zwanen, ezels en dieren met lange oren. Zelfs een compleet aquarium en een vogelhuis doen mee in de stoet.

Kom je ook naar het familieconcert in het Concertgebouw? 

De beestachtige voorstelling van het Concertgebouw is op zondag 17 februari maar liefst 2 keer te zien:

  • 14.00 - 15.00 uur 
  • 16.15 - 17.15 uur 

Tickets 

Voor meer informatie en het reserveren van kaarten ga je naar de website van Het Concertgebouw.
Ben je lid van Entree Junior? Dan gelden er speciale entreeprijzen plus leuke extra's. 

Benieuwd naar de leukste tips voor uitjes in het weekend of de vakanties in en om Amsterdam? GRATIS in je mail: schrijf je in voor de Weekendtips & Specials van Go-Kids Amsterdam!