Efteling - Sprookjessprokkelaar de musical (6+) in Schouwburg Amstelveen

Efteling - Sprookjessprokkelaar de musical (6+) in Schouwburg Amstelveen


De Efteling theaterproductie de Sprookjessprokkelaar is op zondag 6 januari te zien in Schouwburg Amstelveen, een superleuke musical voor het hele gezin en de familie! Bovendien is de voorstelling vandaag 2 keer te zien! 

Over De Sprookjessprokkelaar

Deze familiemusical, gebaseerd op het populaire boek De Sprookjessprokkelaar van Paul van Loon, Prinses Laurentien van Oranje en de Efteling, gaat over de 12-jarige Sterre. Als haar enige boek letterlijk stuk is gelezen, wijst opa haar op de verborgen sprookjesbibliotheek in het verlaten kasteel. Daar, achter de juiste deur, wachten eindeloos veel verhalen die gelezen en verteld moeten worden. Kiest Sterre de juiste deur? Wat zit er achter al die andere deuren? En wie is toch die Sprookjessprokkelaar?

Naar de Efteling theatervoorstelling in Schouwburg Amstelveen?

Gebaseerd op het populaire boek, brengt de Efteling op zondag 6 januari de voorstelling naar de Schouwburg in Amstelveen. Benieuwd? 

De voorstelling is te zien op zondag 6 januari om: 

  • 13.30 uur 
  • 16.00 uur 

Kijk voor meer informatie en het bestellen van tickets op de website van Schouwburg Amstelveen.

Benieuwd naar de leukste tips voor uitjes in het weekend of de vakanties in en om Amsterdam? GRATIS in je mail: schrijf je in voor de Weekendtips & Specials van Go-Kids Amsterdam!