Dirk Scheele - Z'n leukste liedjes (2+) in Q-Factory

  • van:  25 mei 2019 11:00
  • tot:  25 mei 2019 12:00
Dirk Scheele - Z'n leukste liedjes (2+) in Q-Factory

 

Dirk Scheele komt naar Q-Factory Amsterdam om voor de kleintjes zijn show met Leukste liedjes te spelen. Superbelevenis voor kindjes vanaf 2 jaar!

Over de show Dirk Scheele - Leukste liedjes

Lievelingsliedjes? Iedereen heeft er wel één. In deze solovoorstelling speelt Dirk Scheele er een heleboel. Elke voorstelling is weer anders, afhankelijk van het publiek. Alle genres komen voorbij, van rock & roll en blues, tot pop en wereldmuziek. Maar dan op z’n Dirks natuurlijk. Verzoeknummertjes? Kom maar op! Z’n leukste liedjes is een vrolijke voorstelling vol met meezingers voor het grote en kleine kinderpubliek.

Kinderpopster Dirk Scheele maakt vrolijke liedjes voor kinderen vanaf 2 jaar. Hij toert al 25 jaar langs theaters en poppodia in Nederland en België en is dagelijks te zien op Nickelodeon met zijn eigen televisieseries. Het YouTube-kanaal van Dirk Scheele is ontzettend populair bij zijn jonge fans en hun ouders. Dirk: ‘Het leukste van optreden vind ik om contact te maken met de kinderen en samen met hen een echt feestje te maken van iedere voorstelling!’

Gaan jullie ook naar Q-Factory Amsterdam?

De show start om 11.00 uur, de zaal is open vanaf 10.30 uur. Je vindt Q-Factory aan het Atlantisplein 1 - 1093 NE - Amsterdam - 020-7606780. Voor meer info en het boeken van tickets ga je naar de website van Q-Factory Amsterdam

Benieuwd naar de leukste tips voor uitjes in het weekend of de vakanties in en om Amsterdam? GRATIS in je mail: schrijf je in voor de Weekend- & Vakantietips van Go-Kids Amsterdam!