De waanzinnige boomhut van 13 verdiepingen (5+) door Meneer Monster - in het Amsterdamse Bostheater

De waanzinnige boomhut van 13 verdiepingen (5+) door Meneer Monster - in het Amsterdamse Bostheater

Meneer Monster komt ook dit jaar weer naar het Amsterdamse Bostheater met de leukste voorstellingen, zoals De waanzinnige boomhut van 13 verdiepingen. Geschikt voor kinderen vanaf 5 jaar. Dit wil je niet missen!

De waanzinnige boomhut van 13 verdiepingen (5+) door Meneer Monster in het Amsterdamse Bostheater

Andy en Terry zijn gevraagd om een theaterstuk over hun waanzinnige boomhut te maken. Dat is nog niet zo makkelijk, want waar haal je nou zo snel vliegende katten, een limonadefontein, een apeninvasie en een reuzengorilla vandaan?

Gelukkig hebben de jongens keihard gerepeteerd* en ze zijn er bijna helemaal klaar voor! Maar eerst nog even 100 marshmallows eten en de papegaai kietelen.

De waanzinnige boomhut van 13 verdiepingen is in Nederland één van de meest verkochte kinderboeken in tijden. Voor komend seizoen zet Meneer Monster zijn tanden in dit totaal losgeslagen verhaal. Ze hebben deze bestseller omgetoverd tot een nét zo waanzinnige theatervoorstelling vol krankzinnige humor en magische theatertovenarij. Een echte Meneer Monster productie voor zowel jong als oud.

Praktische Informatie

De voorstelling is geschikt voor kinderen vanaf 5 jaar en vindt plaats in het Amsterdamse Bostheater. Een kaartje kost € 15 per persoon. Voor meer info en tickets: ga naar de website van het Bostheater.

Let op: dit betreft een verplaatste voorstelling (oorspronkelijke datum: 4 mei) 

Benieuwd naar de leukste tips voor uitjes in het weekend of de vakanties in en om Amsterdam? GRATIS in je mail: schrijf je in voor de Weekendtips & Specials van Go-Kids Amsterdam!