De Vier Jaargetijden (6+) met Angela Schijf in Schouwburg Amstelveen

De Vier Jaargetijden (6+) met Angela Schijf in Schouwburg Amstelveen


Kom op tweede Kerstdag met het gezin naar Schouwburg Amstelveen voor de prachtige muzikale theatervoorstelling 'De Vier Jaargetijden'. Angela Schijf vertelt een avontuurlijk sprookje met muziek van Vivaldi met getalenteerde jonge musici!

Angela Schijf met jonge musici van het Vivaldi Consort

Angela Schijf en haar orkest zijn terug! Vorig jaar veroverden ze de harten van vele kinderen én hun ouders met deze muzikale theatervoorstelling. In dit avontuurlijke sprookje belanden twee zusjes - de één ijverig en braaf, de ander lui en brutaal - in het wonderbaarlijke land van Vrouw Holle. Daar moeten ze opdrachten vervullen en ontdekken ze de kracht van de natuur. Terwijl het brave meisje blijmoedig het graan oogst, ligt haar zusje met een cocktail te jammeren in de zon. Hoe kijk je naar de wereld om je heen? Wil je het mooie of het lelijke zien? En, als het er echt op aan komt, is het dan wel zo handig om altijd maar braaf te zijn?

Het orkest van jonge, getalenteerde musici speelt de wereldberoemde Vier Jaargetijden van Vivaldi. Beleef de seizoenen samen met Angela en geniet van dit muzikale hoogtepunt voor het hele gezin.

Naar De Vier Jaargetijden in het Schouwburg Amstelveen? 

Ben je nog op zoek naar een leuke familieactiviteit op Tweede Kerstdag? Dan is dit een superleuk gezinsuitje! Voor meer info en het reserveren van kaarten ga je naar de website van Schouwburg Amstelveen!

Benieuwd naar de leukste tips voor uitjes in het weekend of de vakanties in en om Amsterdam? GRATIS in je mail: schrijf je in voor de Weekendtips & Specials van Go-Kids Amsterdam!