De Rovers - Meneer Monster (3+) met pannenkoekenfestijn in Schouwburg Amstelveen

De Rovers - Meneer Monster (3+) met pannenkoekenfestijn in Schouwburg Amstelveen


Meneer Monster voert de succesvolle voorstelling De Rovers (3+) op in Schouwburg Amstelveen. De fysiek woordeloze Meneer Monster productie boordevol live muziek voor kinderen vanaf 3 jaar. De voorstelling is vandaag twee keer te zien. 

Over De Rovers van Meneer Monster

Op vernuftige wijze combineert Meneer Monster stoere visuele comedy met een magische en grafische wereld. Geïnspireerd door superheldenfilms en games haalt de groep alles - behalve tekst - uit de kast om van een klein verhaal een theaterbelevenis van formaat te maken.

Drie grimmige rovers in een donkere wereld proberen te ontsnappen uit de zwart-witte wereld waarin ze verdwaald zijn geraakt. Ze zoeken naar een kleurrijk bestaan in de spotlights.

Meneer Monster in Schouwburg Amstelveen

Theatergezelschap Meneer Monster brengt de leukste verhalen naar het theater - en gelukkig kun je de voorstelling De Rovers bezoeken in de Schouwburg van Amstelveen. 

De voorstelling is te zien op donderdag 3 januari om: 

  • 12.30 uur 
  • 15.00 uur 

De kaarten vliegen als broodjes over de toonbank, dus bestel snel je tickets via de website van Schouwburg Amstelveen.

Met pannenkoekenfestijn

Voor de voorstelling iets lekkers komen eten? Dat kan! Om 14.00 uur kun je pannenkoeken komen eten in het Theatercafé. Samen met een lekker flesje fris. We hangen de slingers op, de kleurpotloden liggen klaar en natuurlijk mag jij zelf je pannenkoek versieren met wat je maar wilt! Reserveren is noodzakelijk (selecteer een entreebewijs inclusief Pannenkoekenfestijn op de bestelpagina). Reserveren kan tot ma 31 dec 12.00 uur. Wacht niet te lang met bestellen want het aantal plaatsen is beperkt.

Benieuwd naar de leukste tips voor uitjes in het weekend of de vakanties in en om Amsterdam? GRATIS in je mail: schrijf je in voor de Weekendtips & Specials van Go-Kids Amsterdam!