De Familie van Nielie breekt de tent af met pannenkoekenfestijn (6+) in Schouwburg Amstelveen

De Familie van Nielie breekt de tent af met pannenkoekenfestijn (6+) in Schouwburg Amstelveen

Theatergroep Kwatta & Orkaan komen naar Schouwburg Amstelveen met de voorstelling De Familie van Nielie breekt de tent af - voor kinderen vanaf 6 jaar. 

Over de voorstelling De Familie van Nielie breekt de tent af

Theatergroep Kwatta begon afgelopen seizoen aan een vierluik over een kersvers samengesteld gezin. Velen kijken nu al reikhalzend uit naar deel twee van dit avontuurlijke muziektheater bomvol liedjes, livemuziek en poppen: ''Nieuwe familie heeft alles in zich om jaren te blijven boeien' (Theaterkrant ★★★★).

De Familie van Nielie woont sinds kort samen met een hond, een varkentje, oma en een filosoof in de kast. Bij dit gekke gezelschap weet je het maar nooit. Geen wonder dat ze verzeild raken in een wereld waar in de winter de zon altijd schijnt, robots een hart hebben, oma's geheimzinnige missies krijgen en niets is wat het lijkt.


Onze collega Linda van Go-Kids Nijmegen ging naar de première - lees hier haar blog!

Gaan jullie ook naar De Familie van Nielie de Schouwburg Amstelveen? 

Willen jullie deze nieuwe voorstelling van Kwatta & Oorkaan ook gaan zien in Schouwburg Amstelveen? Ga naar de website van Schouwburg Amstelveen voor meer informatie en het reserveren van tickets.

Met pannenkoekenfestijn

Voor de voorstelling iets lekkers komen eten? Dat kan! Om 14.00 uur kun je pannenkoeken komen eten in het Theatercafé. Samen met een lekker flesje fris. We hangen de slingers op, de kleurpotloden liggen klaar en natuurlijk mag jij zelf je pannenkoek versieren met wat je maar wilt! Reserveren is noodzakelijk (selecteer een entreebewijs inclusief Pannenkoekenfestijn op de bestelpagina). Reserveren kan tot do 24 jan 12.00 uur. Wacht niet te lang met bestellen want het aantal plaatsen is beperkt.

Benieuwd naar de leukste tips voor uitjes in het weekend of de vakanties in de regio? GRATIS in je mail: schrijf je in voor de Weekendtips van Go-Kids Amsterdam!