De Familie van Nielie breekt de tent af (6+) in Theater de Meervaart

De Familie van Nielie breekt de tent af (6+) in Theater de Meervaart


De Familie van Nielie breekt de tent af is een avontuurlijke familievoorstelling van Theatergroep Kwatta, geschikt voor alle kinderen vanaf 6 jaar. De voorstelling is te zien in de voorjaarsvakantie in Theater de Meervaart in Amsterdam. 

Over De Familie van Nielie breekt de tent af van theatergroep Kwatta

‘De Familie van Nielie’ is een vierluik over een kersvers samengesteld gezin en heeft, in de woorden van Theaterkrant, “alles in zich om jaren te blijven boeien” (****). Avontuurlijk muziektheater voor de hele familie, bomvol liedjes, live muziek en poppen.

De Familie van Nielie woont sinds kort onder één dak. Samen met een hond, een varkentje, oma en een filosoof in de kast. In dit tweede deel raken ze verzeild in een wereld waar ’s winters de zon altijd schijnt, robots een hart hebben, oma’s geheimzinnige missies krijgen en niets is wat het lijkt.

Naar De Familie van Nielie breekt de tent af (6+) in Theater de Meervaart? 

De voorstelling De Familie van Nielie breekt de tent af (6+) wordt tijdens de voorjaarsvakantie op woensdag 20 februari om 14.30 uur gespeeld in Theater de Meervaart in Amsterdam. 

Kijk voor meer informatie en het bestellen van tickets op de website van Theater de Meervaart.

Benieuwd naar de leukste tips voor uitjes in het weekend of de vakanties in en om Amsterdam? GRATIS in je mail: schrijf je in voor de Weekendtips & Specials van Go-Kids Amsterdam!