Dansvoorstelling Lepeltje Lepeltje (4+) in Theater de Meervaart

Dansvoorstelling Lepeltje Lepeltje (4+) in Theater de Meervaart


De Dansers komen in de voorjaarsvakantie naar Theater de Meervaart in Amsterdam met de dansvoorstelling Lepeltje Lepeltje, superleuk voor kinderen vanaf 4 jaar.

Over Lepeltje Lepeltje van De Dansers 

Met speelse energie, indrukwekkend acrobatische dans en dromerige muziek maken De Dansers een kleuter-dansconcert die gaat over vrijheid, geborgenheid en durf. De vorm: een hypnotiserende, komische en uiterst aanstekelijke compositie van duizend keer vallen, optillen, gooien, vangen, struikelen, over de kop gaan… en als het lukt, misschien zelfs een keertje vliegen.

Naar Lepeltje Lepeltje (4+) in Theater de Meervaart? 

De voorstelling Lepeltje Lepeltje (4+) wordt tijdens de voorjaarsvakantie op donderdag 21 februari om 14.00 uur gespeeld in Theater de Meervaart in Amsterdam. Extra leuk is dat jeugdtheaterschool 4west nog een workshop geeft waar kinderen optioneel aan mee kunnen doen. 

Kijk voor meer informatie en het bestellen van tickets voor zowel de voorstelling als de workshop op de website van Theater de Meervaart.

Benieuwd naar de leukste tips voor uitjes in het weekend of de vakanties in en om Amsterdam? GRATIS in je mail: schrijf je in voor de Weekendtips & Specials van Go-Kids Amsterdam!