Carnavalsweekend met DJ Workshop bij Ginger & Ale

Carnavalsweekend met DJ Workshop bij Ginger & Ale

Elke week op woensdag en in het weekend is het bij Ginger&Ale kindertijd. Dit weekend is er het volgende te doen voor de kinderen:

CARNAVALS WEEKEND!

Beide dagen van dit weekend zijn gevuld met o.a. maskers maken, springkussen, disco en karaoke. Op zondag wordt er ook geschminkt!

Zondag:

  • 13.00 - 17.45 uur: DJ Workshops (geschikt voor kids van 7-15 jaar, één van 13.15 - 15.00 uur en één van 16.00 - 17.45 uur, kosten € 15 per kind en aanmelden via de website van DJ Producerschool)

Deze activiteiten zijn helemaal gratis (behalve de DJ Workshop) voor de kinderen van de volwassen gasten van Ginger & Ale.

Genieten terwijl de kids zich vermaken

De kids vermaken zicht dus prima, terwijl jij aan één van de lange tafels of in een hoekje koffie of een drankje drinkt. Van een afstandje toekijken hoe jouw kinderen lekker bezig zijn, dat is toch heerlijk!

Kindvriendelijk eten en borrelen bij Ginger&Ale

Ginger&Ale is er voor ontbijt, lunch, pannenkoeken en méér, een top plek om met kinderen naar toe te gaan. Ze zijn super kindvriendelijk met een speelhoek en elke woensdag & in het weekend kinderactiviteiten en de Lazy Sunday Brunch is voor kinderen tot 6 jaar gratis! En natuurlijk hebben ze pannenkoeken en meer. Ginger&Ale zit in Watergraafsmeer, een beetje verstopt boven de Albert Heijn in de Helmholzstraat.

Benieuwd naar de leukste tips voor uitjes in het weekend of de vakanties in de regio? GRATIS in je mail: schrijf je in voor de Weekendtips & Specials van Go-Kids Amsterdam!