Buurman & Buurman expo in het Museum van de 20e eeuw

Buurman & Buurman expo in het Museum van de 20e eeuw


Het Museum van de 20e Eeuw in Hoorn toont van 3 februari 2018 t/m 6 januari 2019 de tentoonstelling “A JE TO!" over ruim 40 jaar Buurman & Buurman. Een interactieve expositie voor jong en ouder. Met materiaal van het wassenbeeldenmuseum Grévin in Praag. Grote poppen, diorama's, fotowanden, speel- en knutselplekken en de historie van de handige buurmannen die internationaal vooral bekend zijn als Pat en Mat.

Expositie A JE TO: bouwen, spelen en knutselen

In de expositie “A JE TO!" zijn heel veel plekken waar kinderen kunnen bouwen, spelen en knutselen. Word er timmerman, metselaar of klusjesman!

Je kunt ook samen met Buurman & Buurman proberen de lift te repareren of je neemt plaats in hun kluskeet. Bouw met allerlei stenen je eigen huis of werkplaats. Speel de B&B games op hun tablet. Help de loodgieters leidingen aanleggen. Zet de skateboard met de Buurmannen in beweging. Bewonder oude gereedschappen in het gereedschappenmuseum.

Buurman & Buurman in het Museum van de 20e eeuw: voor jong en oud

De expositie is leuk voor kinderen vanaf 4 jaar, maar ook voor veel volwassenen een feest der herkenning. Meer informatie vind je op de website van het Museum van de 20e eeuw.

Benieuwd naar de leukste tips voor uitjes in de vakanties in Westfriesland? GRATIS in je mail: schrijf je in voor de Vakantietips & Specials van Go-Kids Westfriesland!