Buikdansen bij de Ruige Rakkers van Pllek

Buikdansen bij de Ruige Rakkers van Pllek

Elke zondag hebben ze bij Pllek op de NDSM-werf in Amsterdam-Noord een heerlijk kinderprogramma: de Ruige Rakkers. Elke week is er weer een waanzinnig toffe activiteit voor kinderen, en nog helemaal gratis ook! Deze week kunnen de kids gezellig gaan buikdansen!

Buikdansen bij de Ruige Rakkers

1001 nacht dans voor jongens en meisjes. Kom jij ook buikdansen? Een feestje vol mooie muziek, dans shawls en rinkelende belletjes. Met grappige, serieuze, makkelijke en ook moeilijke bewegingen. Beweeg je armen als een slang en schud met je billen. Draai in 't rond en laat je buik trillen... Dit kun je allemaal leren van de echte buikdanseres Mignon Omoroka, van Mix voor Kids.

Gaan jullie zondag ook naar Pllek in Amsterdam-Noord?

Het buikdansen is geschikt voor kinderen vanaf vier jaar, meedoen is helemaal gratis. De workshop duurt 30 minuten. Dat wordt superleuk voor de kids terwijl jij kunt genieten van iets lekkers te eten en drinken!

Benieuwd naar de leukste tips voor uitjes in het weekend of de vakanties in en om Amsterdam? GRATIS in je mail: schrijf je in voor de Weekendtips & Specials van Go-Kids Amsterdam!