Bruno wordt een superheld (6+) | MaxTak met workshop in Schouwburg Amstelveen

Bruno wordt een superheld (6+) | MaxTak met workshop in Schouwburg Amstelveen

Deze voorstelling waarin Bruno wordt omgetoverd tot superheld, speciaal voor kinderen vanaf 6 jaar, speelt op zondag 23 december, in de kerstvakantie, in schouwburg Amstelveen. 

Over Bruno wordt een superheld (6+):

Bruno is net verhuisd en zijn opa is overleden. Het zit hem dus niet mee, maar 's nachts gebeurt er iets bijzonders. Hij verandert in de superheld Bruno, die voor niemand bang is en gesprekken met zijn opa kan voeren. Ze praten en lachen tot de zon weer opgaat. MaxTak speelt dit hartveroverende stuk met grappige scènes, ontroerende liedjes en opzwepende muziek.

Naar het gelijknamige boek over vriendschap en moed dat werd bekroond als beste Noorse kinderboek van het jaar, geschreven door Håkon Øvreås.

Met workshop voorafgaand aan de voorstelling

Voorafgaand aan de voorstelling Bruno wordt een superheld in Schouwburg Amstelveen wordt een speciale workshop georganiseerd. De exacte details zijn nog niet bekend, maar houd de website van Schouwburg Amstelveen in de gaten voor meer informatie en natuurlijk het bestellen van tickets. 

Benieuwd naar de leukste tips voor uitjes in het weekend of de vakanties in en om Amsterdam? GRATIS in je mail: schrijf je in voor de Weekendtips & Specials van Go-Kids Amsterdam!