Bobbie de Beer lichtshow in De Bijenkorf

  • van:  12 december 2018 17:00
  • tot:  19 december 2018 19:00
Bobbie de Beer lichtshow in De Bijenkorf

Bobbie de Beer komt met een heerlijke lichtshow naar De Bijenkorf Amsterdam. Bobbie is de gastheer van de Bijenkorf tijdens het feestseizoen.

Bobbie de Beer: gastheer van De Bijenkorf

Kennen jullie Bobbie de Beer? De lieve, slimme, hippe en knappe beer Bobbie is dit jaar de gastheer van de Bijenkorf tijdens het feestseizoen. Het is zijn favoriete tijd van het jaar en dus zijn hij en zijn vrienden dan te zien in de Bijenkorf-winkels.

Je kunt hem bewonderen in de etalages, ontmoeten bij de kerstshows en horen en zien in zijn eigen talkshow op Facebook en Instagram. 

Lichtshow met Bobbie de Beer in Amsterdam

In een sprookjesachtige show van licht en muziek dansen Bobbie en zijn speelgoedvrienden de sterren van de hemel om de lichtjes in de grote kerstboom weer te laten branden. Na afloop kan je met Bobbie op de foto. Post je mooiste foto met #Bobbiedebeeren tag de Bijenkorf, dan maak je kans op je eigen Bobbie de Beer knuffel.

Benieuwd naar de leukste tips voor uitjes in het weekend of de vakanties in en om Amsterdam? GRATIS in je mail: schrijf je in voor de Weekendtips & Specials van Go-Kids Amsterdam!