BACH voor Baby's - een drive-in buggy concert (gratis)

  • van:  17 maart 2019 12:00
  • tot:  17 maart 2019 12:30
BACH voor Baby's - een drive-in buggy concert (gratis)

Nicolas van Poucke geeft tijdens het BACH programma 2019 een gratis Drive-in buggy concert met de beste Bach voor baby's.

Bach voor je baby

Nicolas heeft zelf net een baby (en een dochtertje van 2) dus hij weet waar ze van houden. Dus rij even naar binnen met je kind in de buggy en geniet zelf ook van dit korte concert, midden op de zondag. Het wordt gehouden op de Paleisstraat 107 in Amsterdam.

Over pianist Nicolas van Poucke

Nicholas is één van Nederlands meest succesvolle jonge pianisten van dit moment. Nicolas is zowel in ons land als over de grens uiterst actief als kamermusicus en is een graag geziene gast op kamermuziekfestivals. Hij werkte samen met musici als Colin Carr, Gil Sharon, Walter Delahunt en Igor Roma, Thomas Beijer en Ella van Poucke. In 2013 bracht hij zijn debuut-album uit met als titel “I believe in Bach, the Father, Beethoven, the Son and Brahms, the Holy Ghost of Music” . Deze werd door de Nederlandse pers enthousiast ontvangen. De Volkskrant gaf het 4 sterren en schreef: “Een cd die je bij je lurven grijpt door een ontzagwekkende concentratie en een mooi ontwikkeld gevoel voor timing”.

Bach Pop-up store in Amsterdam

Nicolas kwam zelf op het idee om een Bach Pop-up store in te richten in Amsterdam. Daarom neemt hij in zijn kielzog bevriende musici mee en zal hij binnen 1 week in 4 verschillende concerten te horen zijn. In onze shop zijn uiteraard ook Bach opnames van Nicolas van Poucke te vinden.

Benieuwd naar de leukste tips voor uitjes in het weekend of de vakanties in en om Amsterdam? GRATIS in je mail: schrijf je in voor de Weekend- & Vakantietips van Go-Kids Amsterdam!