Attracties in de zomervakantie: ARTIS , THIS IS HOLLAND en Blue Boat Kids Cruise

Beleef de leukste attracties met het gezin tijdens de zomervakantie in Amsterdam, ook leuk als je van ver komt voor een echte dagje met kinderen uit in Amsterdam! Hieronder vind je een aantal van onze favorieten:

Blue Boat Kids Cruise  - kinder rondvaart door Amsterdam

Extra fijn én leuk met het hopelijk mooie weer in de meivakantie: de rondvaart door Amsterdam met Blue Boat Company. Ouders en kinderen varen mee op dezelfde boot, maar de kids krijgen hun eigen audiotour met opdrachtenboekje. Supergaaf, toch?! 

Meer over Blue Boat Kids Cruise 

 

THIS IS HOLLAND - vliegen over Nederland

Een 5D Flight Experience waarin je over Nederland heen vliegt? Dat kan bij THIS IS HOLLAND. Tijdens de Flight Experience hang je in een bolvormig scherm, waarbij de stoelen meebewegen met de beelden van de film. Met special effects als wind, geur en nevel, lijkt het net alsof je echt vliegt als een vogel! Vlieg met hoge snelheid over de Noordzee, ruik de tulpjes en bekijk Nederland vanuit de lucht. Een belevenis die je niet snel zult vergeten. Bovendien zijn er allerlei leuke kortingstickets te verkrijgen, zowel als je via de website bestelt, als wanneer je het combineert met bijvoorbeeld de pannenkoekenboot, de NS, LOOKOUT, rondvaarten en natuurlijk de familyticket! 

Meer over THIS IS HOLLAND 

Dierenpark ARTIS - heerlijke zoomeravonden

Het beroemde Amsterdamse Dierenpark ARTIS is tijdens de zomervakantie van 2019 niet alleen leuk om dieren te bezoeken, maar er worden iedere zaterdag ook fijne zoomeravonden georganiseerd. 'S middags een leuke kinderactiviteit en in de vroege avond live muziek. 

Meer over Dierenpark ARTIS 

 

Dol op leuke uitjes met je gezin?
Vraag onze gratis mails met UitTips in de regio aan!

GRATIS UitTips!