Asterix - Het Geheim van de Toverdrank (6+) bij Rialto

Asterix - Het Geheim van de Toverdrank (6+) bij Rialto

De nieuwe familiefilm Asterix: Het Geheim van de Toverdrank is op woensdag 12 december te zien bij Filmtheater Rialto in Zuid, kom je ook?.

Over de film Asterix - Het Geheim van de Toverdrank (6+)


De bekende Gallische striphelden Asterix en Obelix komen tot leven in deze spannende animatiefilm. Druïde Panoramix is een oude man. Als hij tijdens het plukken van maretakken gevallen is, besluit hij dat de tijd is aangebroken om het tovenaarsstokje door te geven. Maar aan wie? Samen met Asterix, Obelix en het trouwe hondje Idéfix gaat hij op reis in de hoop een getalenteerde en vooral betrouwbare Galliër te vinden aan wie hij het geheime recept van zijn toverdrank kan toevertrouwen. De toekomst van het dorpje is immers afhankelijk van de toverdrank. Sulfurix, de grote rivaal van Panoramix, zit echter ook achter de toverdrank aan. Gesteund door de Romeinen doet hij er alles aan de plannen van de Galliërs te dwarsbomen. 

Kom je ook naar de familiefilm Asterix in Filmtheater Rialto? 

Kijk voor meer informatie en het bestellen van tickets voor de film Asterix - Het Geheim van de Toverdrank op de website van Rialto.

Benieuwd naar de leukste tips voor uitjes in het weekend of de vakanties in en om Amsterdam? GRATIS in je mail: schrijf je in voor de Weekendtips & Specials van Go-Kids Amsterdam!