Amsterdam Light Festival voor kinderen!

  • van:  18 december 2018 16:45
  • tot:  25 december 2018 20:30
Amsterdam Light Festival voor kinderen!

Blue Boat Company heeft dit jaar speciaal voor families en gezinnen met kinderen een aangepast Light Festival rondvaart gemaakt met nederlandstalige gids. 2 keer per dag wordt een afvaart voor families georganiseerd.

The medium is the message 

Voor de zevende editie van het Amsterdam Light Festival nemen kunstenaars uit binnen- en buitenland je mee op reis langs 30 speciaal voor Amsterdam gemaakte lichtkunstwerken. De 53 dagen durende tentoonstelling staat dit jaar in het teken van het thema ‘The Medium is the Message’, de beroemde uitspraak van de Canadese wetenschapper Marshall McLuhan. De rol van licht in het overbrengen van een boodschap en de stad Amsterdam als medium voor het vertellen van bijzondere verhalen staan in deze editie centraal.

Familiecruises tijdens Light Festival Amsterdam

Alle dagen (tot en met 6 januari) om 16.45 & 19.00 uur is er een speciale afvaart van Blue Boat Company om met het gezin het Amsterdam Light Festival te varen. Extra leuk is dat de kinderen ook nog een leuke verrassing krijgen en een speciaal op kinderen aangepast verhaal. De tocht duurt 90 minuten en vaart langs maar liefst 24 kunstwerken. De boot vertrekt vanaf stadhouderskade 550, tegenover de Heineken Experience. 

Tickets en meer informatie via de website van Amsterdam Canal Cruises.


Benieuwd naar de leukste tips voor uitjes in het weekend of de vakanties in en om Amsterdam? GRATIS in je mail: schrijf je in voor de Weekendtips & Specials van Go-Kids Amsterdam!