Ac(ro)cordion in Casa Munganga

  • Casa MungangaBij  Casa Munganga
  • van:  13 januari 2019 11:00
  • tot:  13 januari 2019 12:00
Ac(ro)cordion in Casa Munganga

Casa Munganga Amsterdam verwelkomt vandaag Stephen en Fiora met Ac(ro)cordion - een toffe combi van acrobatiek en accordeon - in Casa Kinderen.

Over de voorstelling Ac(ro)cordion

Een energieke, interactieve, humoristische act vol verbazingwekkende Afrikaanse acrobatiek, Europese live muziek op accordeon, dans, humor, ontroering en romantiek! Een unieke en bijzondere samenwerking tussen een Keniaanse acrobaat en een Nederlandse accordeoniste. Stephen – Nafsi

Stephen Owino (stuntman, acteur, trainer, clown en acrobaat) werkt voor Nafsi Africa Acrobats, een culturele organisatie in Nairobi, Kenia. De afgelopen 10 jaar speelde hij op heel veel verschillende festivals, in variétévoorstellingen en circusshows in Europa en Afrika. Ook geeft hij workshops en acrobatiek-les.

Fiora

Fiora Beuger is een Nederlandse muzikant (accordeon, zang, piano), componist en performer. Ze speelt en componeert voor theatervoorstellingen, speelt in verschillende bands, werkt voor Circus Zanzara en geeft muziekles en workshops. Als de accordeoniste van o.a. Amarins & le gatte negre, reisde ze veel door Europa om op (straat)festivals te spelen.

Gaan jullie ook naar Casa Munganga?

Wil je ook met de kids gaan genieten van deze voorstelling bij Casa Kinderen? Tickets reserveer je via de website van Casa Munganga.

Benieuwd naar de leukste tips voor uitjes in het weekend of de vakanties in en om Amsterdam? GRATIS in je mail: schrijf je in voor de Weekendtips & Specials van Go-Kids Amsterdam!