Gezinnen gezocht voor nieuwe tv programma

Rond de kerstperiode zal op SBS6 het nieuwe programma “Mag Ik Jullie Oma Zijn?” op tv verschijnen. 

Voor dit programma zijn ze op zoek naar gezinnen die een grootouder wensen voor hun kinderen. Groeien jouw kinderen op zonder een opa of oma? Geef je dan nu op!

Go-Kids werkt hierin samen met SBS6 omdat grootouders en gezinnen natuurlijk onze doelgroep zijn en wij via onze kanalen jullie hierover kunnen informeren. Als wij een opa en oma die graag wat meer de deur uit willen kunnen matchen met kinderen die hun opa en/of oma moeten missen, dan is dat win-win voor iedereen.

TV programma “ Mag Ik Jullie Oma Zijn?

“Mag Ik Jullie Oma Zijn?”  wordt een primetime televisieprogramma waarin ouderen die behoefte hebben aan meer gezelschap worden gekoppeld aan gezinnen die deze opa’s of oma’s met open armen ontvangen. De gezinnen hebben op hun beurt namelijk ook een groot gemis: er zijn geen grootouders aanwezig in de familie.

Nadat de partijen aan elkaar gekoppeld zijn, volgt een periode van uitjes en activiteiten (op basis van de behoeftes van de oudere) om elkaar beter te leren kennen. Het einddoel is dat er na verloop van tijd een wederzijdse klik is tussen een oudere en een gezin, en dat zij er vervolgens voor kiezen om samen aan een duurzame relatie te werken.

De opnames van dit programma vinden plaats in oktober. Het programma is hard op zoek naar leuke gezinnen die een lieve oma of opa in spe zouden willen omarmen in het gezin!!

Lijkt het jou en jouw gezin leuk om in contact te komen met ouderen die graag een Opa en Oma voor kinderen willen zijn. Missen jullie ook een Opa en Oma in jullie familie? En wil je graag aan die programma meewerken? 

Meld je dan aan en laat even weten dat je via Go-Kids dit bericht hebt gezien! 

Aanmelden kan via telefoon 020-4939472 of mail geeske@icp.nl en zet info@go-kids.nl in de cc. 

Wie weet zien wij je dan terug in dit mooie tv programma!

 

 

 

Log In