Voetbalfeestje - beweegfeestje van Scopo Atletico in de regio Alkmaar

Waar jij maar wilt 1, 1800 AA overal in de regio Alkmaar

Is jouw jarige Job of Jet wég van voetbal? Dan is een voetbalpartijtje een superplan! Bij Scopo Atletico ben je voor een Voetbalfeestje aan het juiste adres! Ze komen met hun beweegfeestjes overal, dus ook bij jou in de buurt in de regio Alkmaar. Heerhugowaard, Castricum, Langedijk, Heiloo, Bergen, Egmond, Uitgeest... ze komen overal naartoe.

Beweegfeestjes van Scopo Atletico

Ken je de Beweegfeestjes van Scopo Atletico al? Een geweldig plan voor het kinderfeestje van jouw sportieve zoon of dochter - natuurlijk ook te vieren in de regio Alkmaar!

Zwaaien, rennen, balanceren, mikken, gooien en bewegen op muziek! Beweegfeestje maakt van ieder feestje een belevenis. De jarige mag helemaal zelf bepalen hoe zijn of haar feestje eruit komt te zien, bijna alles is mogelijk. De professionele trainers verzorgen het Beweegfeestje met veel enthousiasme en persoonlijke aandacht voor ieder kind. Veiligheid en plezier staan voorop.

Voetballen op je kinderfeestje

Als voetbal voor jouw kind álles is, dan is dit voetbalfeestje natuurlijk perfect. De jarige gaat gezellig met vriendjes en vriendinnetjes allerlei spelvormen en wedstrijdjes spelen. Ze leren allemaal op speelse wijze nieuwe voetbaltechnieken van goed opgeleide trainers.

Zelf locatie kiezen - trainers komen naar jou

Voor de Beweegfeestjes van Scopo Atletico bedenk je zelf waar je die wilt geven. Met die gegevens neem je contact met ze op om dat te bespreken en de keuze definitief te maken. 

Voetbalfeestje in de regio Alkmaar boeken?

Wil jij het feestje van je zoon of dochter op een sportieve manier invullen? Neem dan contact op met Scopo Atletico. Zij zullen met ontzettend veel enthousiasme, plezier en ervaring een onvergetelijke dag verzorgen!

Dol op leuke uitjes met je gezin?
Vraag onze gratis mails met UitTips in de regio aan!

GRATIS UitTips!