Vrienden voor Altijd met Samba Salad in Podium Victorie Alkmaar

  • van:  3 maart 2019 15:00
  • tot:  3 maart 2019 16:30
Vrienden voor Altijd met Samba Salad in Podium Victorie Alkmaar

Samba Salad bestaat 40 jaar en viert deze verjaardag in Podium Victorie in Alkmaar met de heerlijke muzikale kindervoorstelling Vrienden voor altijd!

Vrienden voor altijd!

Het is ongelooflijk maar waar, Samba Salad viert een vriendschap van 40 jaar! Vrienden zijn de leukste mensen waar je de meest onvergetelijke momenten mee beleeft. Wat is het leven zonder vrienden?! Vriendschap is van alle (leef-)tijden en Samba Salad wil dit graag met jou vieren in Paradiso Amsterdam. Laten we samen dansen, zingen en muziek maken, want we zijn vrienden voor... altijd!

Over Samba Salad

Muziektheatergezelschap Samba Salad maakt al vier decennia lang met veel plezier muziektheater voor de kleine mens. Grote mensen genieten ook mee, want muziek voor kinderen is heus niet kinderachtig! Muziekstijlen als flamenco, samba, salsa, latin-jazz, kaseko, calypso en afrobeat zijn het muzikale palet voor de honderden liedjes en voorstellingen van Samba Salad waar inmiddels al meerdere generaties kinderen mee zijn grootgebracht. 

Herman Link, Rita Iny en hun dochter Maya Link, nodigen hun muzikale vrienden uit die ze met de jaren hebben ontmoet en trekken de leukste liedjes van Samba Salad uit de kast. Feest mee met het pretconcert ‘Vrienden voor Altijd!’. Nummers als de ‘Bloemkoolsamba’, of het swingende liedje ‘In je Hoofd kan Alles’, één van de allereerste liedjes ‘Bonita Banana’ of de vertaalde versie van de Cupsong ‘Als ik ga’. Welke krijg jij nooit meer uit je hoofd? Er zijn er genoeg om uit te kiezen!

Gaan jullie ook naar Podium Victorie Alkmaar?

Superleuk om bij te zijn met je kinderen natuurlijk - deze verjaardag van Samba Salad. Voor meer informatie ga je naar de website van Podium Victorie.

Benieuwd naar de leukste tips voor uitjes in de vakanties in de regio Alkmaar? GRATIS in je mail: schrijf je in voor de Uittips & Specials van Go-Kids regio Alkmaar!