Sprookjeswinterland in Sprookjeswonderland

Sprookjeswinterland in Sprookjeswonderland

Sprookjeswonderland in Enkhuizen is na de herfst vooral gesloten tot het voorjaar, maar tussendoor kunnen jullie wel gaan genieten van het geweldige Sprookjeswinterland! 

Sprookjeswinterland in december

Speciaal voor Sprookjeswinterland is Sprookjeswonderland open op 15 en 16 december, en daarna de hele Kerstvakantie van 22 december tot en met 6 januari - steeds van 11.00 tot 18.30 uur. Alleen op 24 en 31 december sluit het park om 17.00 uur - en op Eerste Kerstdag en Nieuwjaarsdag is Sprookjeswinterland gesloten.

Heerlijk winters in Sprookjeswonderland Enkhuizen

Voor Sprookjeswinterland is het park helemaal omgetoverd in winterse sferen, met heel veel mooie decoraties. Door het hele park zorgen vele duizenden sfeerlichtjes en honderden lantaarntjes voor een feeëriek schouwspel.

Bij de entree staat een kerstboom van maar liefst 15 meter hoog. Elke openingsmiddag komt de heks om 16.00 uur naar de boom om samen met jullie de boom te betoveren - dan gaan de vele lichtjes in de kerstboom aan. 

Foto: website Sprookjeswonderland

Benieuwd naar de leukste tips voor uitjes in de vakanties in Westfriesland? GRATIS in je mail: schrijf je in voor de Vakantietips & Specials van Go-Kids Westfriesland!