NH Egmond Halve Marathon met Kids Run (6 t/m 13 jaar)

  • van:  13 januari 2019 09:00
  • tot:  13 januari 2019 17:00
NH Egmond Halve Marathon met Kids Run (6 t/m 13 jaar)

Naast de Mini Dam tot Damloop organiseert Le Champion ook de halve marathon van Egmond mét Kids Run voor kinderen van 6 t/m 13 jaar met finish op de Boulevard Noord. Schrijf je uiterlijk op 31 december in (of kijk voor de mogelijkheden voor na-inschrijving. 

Bikkels gezocht! 

Ben jij tussen de 6 en 13 jaar en een echte bikkel? Doe dan mee aan de Egmond Mini Marathon! De Egmond Mini Marathon bestaat uit een uitdagend parcours van 1 km. De start is op het strand, waarna vervolgens via de hoofdstrand-opgang door wordt gelopen naar de officiële finish van de NN Egmond Halve Marathon op de Boulevard Noord.

Aanmelden en meelopen? 

Lijkt het je leuk om mee te lopen? Schrijf je dan online in en ontvang jouw startnummer met tijdregistratie per post thuis. De inschrijving is inclusief een unieke medaille, een flesje Isostar bij de finish en foto’s van jouw race. Er zijn bovendien mooie prijzen voor de winnaars per leeftijdscategorie.

Inschrijven is ook op de dag zelf nog mogelijk bij Strandpaviljoen Bad Noord de Zeester.  Je ontvangt dan direct je startnummer. De door jou gelopen tijd komt dan met vertraging, van ongeveer een week, in de uitslagen.

Benieuwd naar de leukste tips voor uitjes in het weekend of de vakanties in de regio? GRATIS in je mail: schrijf je in voor de Weekendtips & Specials van Go-Kids Zaanland of van Go-Kids Amsterdam!