Wil je graag jouw kind kennis laten maken met skiën en wil je daar zelf ook graag bij zijn? Dan is de Ouder & Kind skiles de oplossing! Alle kids van 3 jaar kunnen hier samen met één ouder aan deelnemen om te proeven van het skiën.

Skiles voor de allerkleinsten met ouder & kind skiles

Samen met onze instructeur zul je samen met jouw kind de piste op gaan om lekker bezig te zijn in de sneeuw. Er zal begonnen worden met uitleg van het materiaal. Daarna kunnen de kinderen wennen met het glijden over de sneeuw door een leuk parcours op de piste stappen. De ouders helpen de kinderen en geven het vertrouwen om samen met de leraar een goede eerste ervaring in de sneeuw neer te zetten. Hierdoor leren zij snel om in balans te blijven tijdens het glijden.

Daarna is het tijd om richting de helling van de oefenpiste te gaan en kennis te maken van het naar beneden glijden. Ook hier zullen de instructeurs samen met de kids leuke oefeningen doen om ervoor te zorgen dat zij zich zeker voelen tijdens deze eerste meters op de ski’s. Plezier staat namelijk voorop!

Je staat zelf niet op de ski’s, maar je helpt je kind skiën op aanwijzing van de leraar.

Mocht jouw kind het skiën erg leuk vinden, dan zijn er verschillende mogelijkheden. Vanaf 3 jaar kunnen zij deelnemen aan de MiniClub, dit is een cursus van 3 weken in groepsverband.

Wat je nog meer moet weten:

  • zelf je kind begeleiden
  • 1 begeleider gratis mee
  • voor kids van 3 jaar
  • 55 minuten les
  • Inclusief skipas, schoenen, helm en schoenen voor begeleider