Lepeltje Lepeltje (4-6 jr) door De Dansers in TAQA Theater De Vest

Lepeltje Lepeltje (4-6 jr) door De Dansers in TAQA Theater De Vest

In TAQA Theater De Vest in Alkmaar kun je met de kinderen naar de de voorstelling Lepeltje Lepeltje van De Dansers - voor kids van 4 tot 6 jaar.

Over de voorstelling Lepeltje Lepeltje

Muzikaal dansconcert over vrijheid, geborgenheid en durf.

Nieuw dansconcert voor de hele familie

Durf jij je in iemands armen te laten vallen? Samen te springen en niet nadenken over waar je neerkomt? Al je vrienden bij elkaar te verzamelen en als één grote kluit armen en benen door te kamer te koprollen? Of wil je liever in iemands knusse omhelzing.In slaap vallen? In'' Lepeltje Lepeltje' kan dat allemaal. In een wereld vol matrassen gaan drie dansers en een muzikant samen aan de slag, op zoek naar dat ene magische moment dat je voelt dat je zweeft en alles om je heen verdwijnt. Het podium is er helemaal klaar voor, maar ja, je moet nog wel durven...

Lepeltje Lepeltje is na Pokon (4+) het tweede familie -dansconcert van choreograaf Josephine van Rheenen. Met speelse energie, indrukwekkend acrobatische dans en dromerige muziek maken De Dansers een voorstelling die gaat over vrijheid, geborgenheid en durf. De vorm: een hypnotiserende, komische en uiterst aanstekelijke compositie van 1000 x vallen, optillen, gooien, vangen, struikelen, over de kop gaan... en als het lukt, misschien zelfs een keertje vliegen.

Gaan jullie ook naar De Dansers in TAQA Theater De Vest?

De voorstelling wordt om 14.30 uur opgevoerd door De Dansers. Voor meer informatie over de voorstelling en het bestellen van kaarten ga je naar de website van TAQA Theater De Vest.

Benieuwd naar de leukste tips voor uitjes in de vakanties in de regio Alkmaar? GRATIS in je mail: schrijf je in voor de Vakantietips & Specials van Go-Kids regio Alkmaar!