KinderMuziekFestival in Bergen

  • van:  6 juli 2019 10:00
  • tot:  7 juli 2019 18:00
KinderMuziekFestival in Bergen

Het KinderMuziekFestival is het charmantste partijtje van de Lage Landen. Met muziek uit de hele wereld gemaakt door en voor kleine en grote mensen. Met een klankspeurtocht, muzikale sprookjes, strijkconcerten voor baby's, klankspeeltuig voor peuters, workshops zingen, dansen, schilderen op muziek, eigen instrumenten maken, rappen, DJ'en en natuurlijk heel veel optredens van beroemde en nieuwe muzikanten. Trek je mooiste verjaardagskleren aan en zing, dans en vier het feest mee!

Kindermuziekfestival 2019 op Landgoed Huize Glory Bergen

In Bergen kun je naar dit heerlijke gezinsfestival op de Landgoed Huize Glory. Wat kun je verwachten?
Muziekstijlen als Flamenco, Samba, Klezmer, Bachata, Klassiek, Rap, Pop, Dance, Jazz, Folk, Country in de vorm van intieme concerten en muzikale workshops. Kinderen kunnen hun eigen instrumenten maken, leren mixen van grote Dj's als Isis, rappen, zingen, dansen, schilderen op muziek en op ontdekkingstocht in de klankspeeltuin. Er zijn muzikale sprookjes en voorstellingen, er treden grote-mensen-bands op zoals Amsterdam Klezmer Band of Convoi Exceptional met een aangepast programma voor kinderen en er is een open podium voor jong muzikaal talent.

Zorg dat je er snel bij bent voor tickets!

De kaartjes voor het KinderMuziekFestival in Bergen waren vorig jaar al heel snel uitverkocht. Wil je erheen? Dan moet je dus heeeel snel zijn! Je boekt ze online op de website van het Kindermuziekfestival!

Benieuwd naar de leukste tips voor uitjes in de vakanties in de regio Alkmaar? GRATIS in je mail: schrijf je in voor de Uittips & Specials van Go-Kids regio Alkmaar!