Het Bos Draaft Door (6+) van Theater Gnaffel bij Cool Kunst en Cultuur

Het Bos Draaft Door (6+) van Theater Gnaffel bij Cool Kunst en Cultuur

Theater Gnaffel komt naar Cool Kunst en Cultuur in Heerhugowaard met haar voorstelling Het Bos Draaft Door.

Over de voorstelling Het Bos Draaft Door

Presentator Twan nodigt in zijn populaire talkshow Het Bos Draaft Door elke dag een aantal prominente dieren uit. Samen zoeken ze naar oplossingen voor hedendaagse problemen zoals: ‘hoe creëer je geluk?’ of: ‘gaat een kat na zijn zesde leven nog steeds zo nonchalant om met het verkeer?’ Schaterlach en slik een traantje weg bij Het bos draaft doorrrrrr! Aan tafel! In het Zaantheater wordt de kerstspecial uitgezonden en schuift het veel bezongen rendier Rudolf aan, op zoek naar de ultieme kerstgedachte. Met Mark Haayema, Joep Onderdelinden en veel dierenpoppen.

Deze gevarieerde muzikale voorstelling begint in de studio, maar al snel komen we terecht in het hoofd van Twan en zien we hoe complex de mens eigenlijk in elkaar zit. Vlijmscherpe grappen maken vliegensvlug plaats voor poëzie, beeldende pareltjes uit het wonderlijke dierenrijk en het vaak onzichtbare rijk van de fantasie.

Gaan jullie ook naar Gnaffel in bij Cool Heerhugowaard?

Willen jullie deze voorstelling ook gaan zien in Heerhugowaard? Om 13.00 uur is er ook nog een workshop waar de kinderen kunnen knutselen, zingen, toneelspelen of muziek maken binnen het thema van de voorstelling. Voor meer informatie en het reserveren van tickets ga je naar de website van Cool Kunst en Cultuur.

Benieuwd naar de leukste tips voor uitjes in de vakanties in de regio Alkmaar? GRATIS in je mail: schrijf je in voor de Vakantietips & Specials van Go-Kids regio Alkmaar!