Discozwemmen bij de Hoornse Vaart, thema: Superhelden

Discozwemmen bij de Hoornse Vaart, thema: Superhelden

Wie van swingen, zwemmen, gezelligheid en fijne muziek houdt, kan lekker uit zijn dak gaan bij zwembad Hoornse Vaart: dan is het tijd voor Discozwemmen! Dit keer is het thema Superhelden en wordt het zwembad helemaal volgens het thema aangekleed.

Discozwemmen in De Hoornse Vaart

Het discozwemmen is voor kinderen van 5 tot 13 jaar. Het duurt van 19:00 tot 21:00 uur en vindt plaats in het golfslagbad, het 25-meterbad en de waterspeeltuin. Kinderen die nog geen zwemdiploma hebben moeten begeleid worden door een volwassene.

Snackarrangement

Hapje eten tijdens het discozwemmen? Je kunt gebruik maken van een speciaal snackarrangement met korting! Kinderen krijgen een portie friet met een saus naar keuze, drie kleine snacks, een beker limonade en een waterijsje. Dit heerlijke arrangement - inclusief de entree tot het zwembad - kost voor kinderen € 10,90. Speciaal voor ouders die willen mee eten zal er lasagne worden gemaakt. Dit wordt geserveerd met een glas frisdrank of melk. Ouders of begeleiders betalen hiervoor € 5,-.


Er kan alleen gegeten worden als er van te voren gereserveerd wordt. Voor zowel het snackarrangement als lasagne voor begeleiders moet vooraf worden gereserveerd. Reserveren kan alleen online via zweminfo@alkmaarsport.nl

Verjaardagsfeestje met Discozwemmen

En het kan nog mooier: bij een verjaardagsfeestje van minimaal zes personen is de entree en het snackarrangement voor de jarige gratis! Deze prijzen zijn inclusief de entreeprijs, maar het arrangement moet wel van tevoren online gereserveerd worden. Voor kinderen die een kinderfeestje vieren start de disco al om 18.00 uur! Kinderfeestjes reserveer je via de online omgeving van Alkmaar Sport.

Foto: Renata Jansen fotografie

Benieuwd naar de leukste tips voor uitjes in de vakanties in de regio Alkmaar?
We sturen je met plezier GRATIS UitTips in je mail!

GRATIS UitTips!