Buitendag Schoorlse Duinen: Kabouterbos

Buitendag Schoorlse Duinen: Kabouterbos

In Buitencentrum Schoorlse Duinen beleef je elke derde zondag van de maand buitenpret op de Buitendag! Elke maand zijn er nieuwe activiteiten, die passen bij het seizoen. De activiteiten zijn geschikt voor kinderen vanaf 3 jaar.

Buitendag 17 maart: Kabouterbos

Wist je dat er in de Schoorlse Duinen kabouters leven? Kom verkleed naar het buitencentrum, loop de kabouter route en doe onderweg speciale lente-opdrachten. Knutsel je eigen kabouter en ontdek hoe Pluis het konijn in de duinen leeft.

Heerlijk naar de Schoorlse Duinen met het hele gezin

Meedoen kost per kind (t/m 12 jaar) € 5,=. Daarvoor krijg je een strippenkaart waarmee ze tijdens de Buitendag 4 activiteiten kunnen doen. Begeleiders hebben geen strippenkaart nodig. Om teleurstellingen te voorkomen kun je het beste even vooraf aanmelden bij Buitencentrum Schoorlse Duinen 072-5093352 of via schoorlseduinen@staatsbosbeheer.nl.  Je kunt ook boeken via de website van Staatsbosbeheer.

Benieuwd naar de leukste tips voor uitjes in de vakanties in de regio Alkmaar? GRATIS in je mail: schrijf je in voor de Vakantietips & Specials van Go-Kids regio Alkmaar!