Voorjaarsvakantie uitje : Jeugdtheater Gonnie en Gijsje samen op stap. (2-5 jaar)

Voorjaarsvakantie uitje : Jeugdtheater Gonnie en Gijsje samen op stap. (2-5 jaar)

Voorjaarsvakantie uitje in Enschede

Dit is Gonnie. Gonnie is een gansje en zit bij de hooiberg. Een klein geel gansje met knalrode lievelingslaarsjes. Op een dag zijn haar lievelingslaarsjes weg… Gonnie gaat op zoek, voorbij de hooiberg en ontdekt de wereld. Daar ontmoet ze Gijsje en samen gaan ze op stap. 

Gonnie en Gijsje samen op stap is gebaseerd op de prentenboeken van Olivier Dunrea. Met liedjes van Ageeth de Haan beleven Gonnie en Gijsje een muzikaal avontuur voor jong en oud. In deze voorstelling zullen geen poppen worden gebruikt maar worden de gansjes Gonnie en Gijsje symbolisch verbeeld. Leuk voor jong en oud!

Bestel kaarten a €10,00 per stuk. 

Katiuscia Principato is speler, theatermaker en zangpedagoog. Katiuscia heeft haar plek gevonden in de muziektheater wereld gericht op kinderen. Katiuscia was te zien in o.a. Hans en Grietje, Knofje de musical, Ezel en beer, Geitje, WALvis en Ssst de tijger slaapt. Daarnaast geeft Katiuscia zanglessen aan kinderen vanaf 4 jaar en probeert ze haar passie voor muziek door te geven aan deze fantastische doelgroep.